WRC 7

WRC 7 visar upp Toyota i snygg comeback-trailer

Toyota Yaris smyger sig in i WRC 7 och för att på riktigt visa upp denna värsting så har det släppts en rykande färsk trailer! Vad kan man säga annat än välkommen in i leken! Spana in trailern och njut av vacker grafik samt lite lekande bilar!

Ny trailer visar mångfalden av miljöer i WRC 7

WRC 7 har nyligen landat på PC och nuvarande konsolplattformar. Utvecklaren Kylotonn visar mer av spelets miljöer i en ny trailer. Den här gången får vi bevittna hur bilarna rör sig runt i bland annat kurviga landsvägar till snöiga vinterlandskap. Totalt finns 52 banor till förfogande utspridda i 13 spelbara länder. De ä bar å åk som skidstjärnan Ingemar Stenmark skulle ha uttryckt det.  

Förhandsboka WRC 7 och få en Porsche

Har du drömt om att köra Porsche, känna vinden i håret och inte ha något att oroa dig över när du kör plattan i mattan? Ja, om du förhandsbokar WRC7 kan du få i alla fall en av dem sakerna. Nästan. Idag avslöjades det att alla som förhandsbokar WRC 7 av vissa återförsäljare får en fräsig Porsche 911 GT3 RS RGT som de kan köra med i spelet. Här i Sverige är den endast tillgänglig om man bokar via M...[Läs mer]

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com