AnnieFuschia får kanalisera sin inre Necromancer i The Haunted Experience

För att uppmärksamma att den ikoniska hero-klassen Necromancer släpptes till Diablo III bjöd Blizzard för en dryg månad sen in till en tävling med ett något udda pris. Vinsten var att helt ensam få uppleva en gammal prästgård mitt i Jämtlands djupaste skogar. Borgvattnets prästgård sägs vara ett av Sveriges mest hemsöka hus.

Alla ansökande förväntades vara erfarna Diablo-spelare, bekväma att hålla i en livestream samt vara fysiskt och mentalt förberedda för ”The Haunted Experience”. Av de tusentals sökande var det en person som stack ut, AnnieFuschia. Hon imponerade med gedigen kunskap om spelet och har flertalet level 70-karaktärer. Hon har dessutom alltid varit intresserad av spöken och ser nu fram emot att dela upplevelsen genom en livestream.

Ni kan följa AnnieFuschia’s upplevelse live på hennes Twitch-kanal, med start 18:00 imorgon, torsdag 31 augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.