ARK expansionen Aberration försenat till mitten av december

Aberration, den andra expansionen till ARK: Survival Evolved, är försenad till december från en ursprunglig oktoberrelease.

Rock Drake är den senaste end game-mounten som kan klättra, flyga och kamouflera sig.

ARK: Survival Evolved skulle ha sett sin andra expansion Aberration i oktober, som vi rapporterade om i september. Tillägget blev senare försenat till november för att i dag slutligen få en spikad release i december. Studio Wildcard, utvecklarna bakom överlevnadsspelet, meddelade i förmiddags att det efterlängtade Aberration släpps den 12 december till samtliga formaten Steam, Playstation 4 och Xbox One.

I Aberration vaknar spelare upp på den fallerande arken med samma namn och finner sig i en värld av underjordiska miljöer. Expansionen introducerar flera nya funktioner att använda, monster att tämja och natur att exploatera. Aberration är en farlig plats med radioaktivitet, mörker och andra farliga fenomen.

Ni kan läsa mer om Aberration i vår tidigare artikel, eller på spelets officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.