Ark: Survival Evolved får fullsläpp!

Om du någonsin kännt dig extra sugen på att nita dinosaurier och krafsa i sand efter material att bygga hyddor med, så behöver du inte vänta särskilt länge till!
ARK: Survival Evolved får äntligen ett fullsläpp och det med råge! Den 29 augusti kommer du kunna hämta hem ditt exemplar av dinosmisksimulatorn i en vanlig utgåva samt en så kallad Explorer Edition. Vad som ingår i den är bland annat en bok med artwork, ett halsband med logga, en karta samt det officiella soundtracket. Mycket gott, om du frågar mig!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.