Atlus avslöjar nya Persona spin-offs!

Atlus avslöjar nya Persona spin-offs!

Atlus har under dagen avslöjat tre nya spin off-spel på Persona-serien.

Persona Q 2 är en uppföljare till Persona Q. Persona Q hade gameplay inspirerat av Etrian Odyssey och slog samman karaktärerna från Persona 3 och Persona 4 i ett roande litet äventyr som var späckat med smått och gott åt Persona-fansen. Det återstår att se vilka spel och vilka karaktärer som kommer representeras i uppföljaren, men det verkar som om Persona 5 och dess karaktärer kommer spela en roll. En teasersida har öppnats, men än finns ingen trailer. Persona Q 2 kommer att släppas till 3DS någon gång under nästa år.

De andra två spelen som avslöjades var Persona 3: Dancing Moon Night och Persona 5: Dancing Star Night. Som namnen tyder på så är detta dans/rytmspel med musik från Personaspelen. Atlus kommer att släppa filmer från spelen inom kort. Båda spelen är under utveckling till PS4 och PS Vita.

Mycket smått och gott på gång för alla som gillar Persona alltså! Jag vet inte vad ni tycker, men jag ser personligen fram emot att se Morgana och Koromaru dansa!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com