I Augusti hålls det första Quake Champions Tournament!

I Augusti hålls det första Quake Champions Tournament!

Stora saker är i rullning för Quake-spelare! Mellan 24-27 Augusti håller Bethesda sitt Quakecon och denna gång kommer det bli premiär för Quake Champions Pro Tournament. Matcher kommer hållas i Duel samt i det nya lagbaserade 4×4-läget Sacrifice. Kvalmatcher kommer hållas i Juni och enklaste sättet att registrera sig är via deras hemsida: https://quake.bethesda.net/en

 

I och med denna turnering så kommer vi få se ett kärt återseende från Visor. Denna cybernetiska klon är hård som de kallaste ryska vintrarna och känner praktiskt taget ingen smärta. Cool kille 3000 med andra ord!

Hans stats är som följande:

Starthälsa: 125
Startrustningsvärde: 25
Snabbhet: 300

Hans färdigheter ger honom självklara taktiska fördelar på spelplanen och inkluderar:

Active Ability: Piercing Sight. Denna färdighet gör det möjligt att för en kort stund se genom väggar. Inget kampande eller andra fasoner, med andra ord!

Passive Ability: Grasshopper. En balanserad version av vad som kallas Bunnyhopping, fast Visors förmåga funkar bara i sidled. Den gör så att när du kontinuerligt hoppar så ökar du i fart, vilket ackumuleras oändligt. Du kan, om banan tillåter det, färdas i över 9000 kilometer i timmen! Det är rätt fort!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com