Auktionhuset till Diablo III skjuts upp

En av de funktioner som skulle finnas i Diablo III var auktionshuset, där spelare kommer att kunna betala riktiga pengar för in-game föremål. I ett officiellt meddelande från Blizzard på deras eget forum så ber de om ursäkt för turbulensen med deras servrar och påpekar att auktionshuset kommer att skjutas upp längre än det hittills satta datumet, som har varit 22 maj.

”För att allting ska gå så smort och smidigt som det ska, så har vi bestämt oss för att flytta vår lansering av det monitära autkionshuset längre än vårt bestämda datum, den 22 maj. Vi kommer att hålla er uppdaterade om detta inom den nära framtiden.”

Källa: Officiellt Diablo III-Forum

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.