Se den bästa trailern för Destiny 2 igen

Lär känna Zavala genom hans födelse som Guardian.

Vad gör en Guardian till en Guardian? Med den frågan får vi följa hjälten Zavalas väg som odödlig krigare och mänsklighetens främsta beskyddare.

Zavala är en av tre ledare som styr the Vanguard, en mäktig milis av krigare och magiker vars uppgift är att skydda och återta Jorden. I början av Destiny 2 attackeras mänsklighetens huvudsäte av en främmande makt och the Vanguard tvingas fly med de civila. Nederlaget slår hård mot den lojala och rättvise Zavala och han försvinner spårlöst.

Destiny 2 släpps den 8 september till Playstation 4 och Xbox One. Versionen till PC släpps senare.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.