Battle Splash får en öppen beta!

Tidigare i år släpptes en spelbar alpha för Battle Splash. Nu har spelet tagit nästa steg i utvecklingen och det finns nu en öppen beta för spelet på Steam vilket firas med en ny trailer. En helt ny bana med papperstema finns med i den öppna betan och två nya spellägen tillkommer också.

De två nya spellägena är fokuserade på lag och kamratskap. I det första kommer du och ditt lag behöva gnugga geniknölarna och arbeta med taktik i turbasserade strider. Det andra spelläget fokuserar på att besegra och transportera en stor robot i turbasserade strider.

Den öppna betan för Battle Splash kommer att finnas tillgänglig på Steam tills den 22:a September i år! Så passa på att ha vattenkrig mot kompisarna redan nu!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com