Bethesda slår på stort med julerbjudanden

Till alla som spelar Fallout 4 såhär i juletider – Varför inte lägga till lite postapokalyptiska artiklar på önskelistan?

Självklart är ingen gåvoguide komplett utan några erbjudanden för ett inbitet Bethesdafan, så de har kastat in några av säsongens hetaste grejer. Om inspirationen skulle tryta är det bara att kika in i Bethesdas egna butik och frossa i allt som finns att hitta där.

För den konstintresserade finns det en lyxig Limited Edition som innehåller detaljerade designer och fantastisk concept art. Det finns bara 500 tryckta exemplar så ”The Art of Fallout 4” kommer absolut ha ett samlarvärde, för att inte tala om det exklusiva materialet av aldrig tidigare sedda bilder. Det och kommentarer från utvecklarna själva. Du hittar den på Bethesdas butik.

f4

Bilder säger mer än tusen ord.

Gå vart du vill, gör vad du vill, var vem du vill, spela hur du vill. Fallout 4 erbjuder otroligt mycket att göra och olika sätt att göra allt på. Med allt som finns att göra är det bara naturligt att man får lite hjälp ibland. Det är där Fallout 4 Ultimate Vault Dweller’s Survival Guide Bundle kommer in i leken. Den innehåller inte bara 500+ sidor med allt du behöver veta i form av kartor, walkthroughs, et cetera – Den innehåller även samlarsaker, som en Nuka Cola kapsylöppnare, magnetiska kapsyler, en Fallout 4-kalender, sju litografier, m.m.! Mycket godis att frossa i.

Fallout4_SurvivalGuide

Godnattsagor för stora barn?

För den mer modemedvetne finns det även en del kläder att välja bland. Med en Vault 111 huvtröja kan du hålla dig varm och skön, men om det krävs lite mer jultema än så finns det även en jultröja som skulle få Arne Weisse att nicka accepterande med ett beundrande leende på läpparna.

Fallout4-ChristmasJumper

Glöggstinn hemmakväll med pepparkakor och mormor? Ja tack.

När du reser runt kan det vara skönt att ha någonstans att stoppa allt du hittar. Misströsta ej, då det finns förvaringsutrymmen som underlättare bärlasten. I butiken finns det väskor att stoppa alla dina saker i, så att du kan tappa bort allt på samma ställe!

Fallout_Pip-Boy_MessengerBag

Pip Boy-väska – för den erfarne vandraren.

Fallout_ThumbsUpHandbag

Bowlingväska med matchande plånbok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har Fallout 4 gett dig mersmak för att bygga upp civilisationer? Då rekommenderas ett alldeles förnämt designade Monopol: Fallout Collector’s Edition! I brädspelet kan du hitta ikoniska platser från spelet, tillsammans med Wastelandinspirerade spelbrickor, nuka cola-valuta och andra Falloutspecifika detaljer.

Fallout_Monopoly

Få benen avskjutna av en supermutant utan att passera gå.

Detta och mer därtill finns att hitta i Bethesdas butik. Så skynda dig iväg, gör slut på alla pengar du har och önska dig själv en riktigt god jul!

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

2 Kommentarer

  1. I början av texten hade det varit trevligt om det stått; ”Den här artikeln sponsras av Bethesda”.

    Svara
    • Egentligen kan man kanske säga att de flesta artiklar ”sponsras” av spelutvecklarna, då de förser oss med material, både pressreleaser och recensionsspel.
      Givetvis väljer vi vilka artiklar som skall publiceras, men detta kändes relevant då det i allra högsta grad är spelrelaterat. Vi har inte tagit emot någon ersättning alls för att publicera detta inlägget.

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.