BLIZZCON 2017: Möt mörkret i den nya raiden till WoW

Ion Hazzikostas ville inte gå in för djupt på World of Warcrafts raid och dess innehåll då han inte ville spoila något för oss. Vi får dock veta några detaljer. Den tar plats i en karantänanläggning som en gång var underhållen av titanerna – Uldir, Halls of Control. Vi får se en fiende (boss?) som är…ganska stor. Emerald Nightmare är en av monstren du kommer möta i den nya raiden.

Den lilla gråa fläcken till vänster är du. Lycka till.

De mörka hotet från havet hotar, men vi har hört om en del mörka hot från diverse djup. Den ledtråd som finns att gå på är att du kommer möta Queen Azshara vid ett tillfälle, vilket är ett efterlängtat möte av publiken att döma. Raiden kommer erbjuda åtta bossar och vi kommer få möta källan till Zandalars korruption.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.