BLIZZCON 2017: Ny spelstil introduceras i Battle for Azeroth

I Legion fick introducerade de zone scaling och de vill att det här ska fortsätta. Det kommer därför bli en del av hela WoW. Zoner har olika nivåer med caps och vi kommer få en flexibel expansionsordning. Du måste alltså inte göra allt i kronologisk ordning. Outland och Northrend kommer nu skala mellan 60-80. Cataclysm och Pandaria får 80-90 och så vidare. Det blir breddat för att uppmuntra ett bredare utforskande. Detta gäller även dungeons och andra event och belöningar en kan ta sig an på de olika kontinenterna. Patch 7.3.5 som innehåller dessa förändringar kommer om några veckor till PTR.

Transmogrifiering kommer låta dig att byta utseende på din armor. Om du tycker om den bestyckade rustning du har till en dark iron dwarf kan du bara kasta på det utseendet till din void elf om det känns mer i din smak.

Heart of Azeroth

När spelet börjar kommer Azeroth, världen själv, tala till oss. Vi befinner oss i ett mörkt skede och Azeroth känner detta. Hon kommer därför ge oss ett föremål som kommer hjälpa oss rätta till detta – Heart of Azeroth. Denna amulett kommer vara en del i uppgraderingssystemet, där du kan skapa starkare armor med hjälp av Heart of Azeroth. Med tre olika tiers kommer du kunna uppgradera din utrustning allteftersom.

Oavsett om vi slåss mot Burning Legion, the Scourge, urgamla gudar, drakaspekter, Elemental Lords eller tidsresande orcher – Våra hjärtan och våra tankar är med våra factions. Det vi gör i världen är först och främst för the Alliansen eller the Horde.

Warcraft gör sig påmint

Du kommer även bygga trupper och attackera fienden på ett sätt som påminner en del om det RTS-upplägg som spelen innan World of Warcraft. Det är inte RTS per se, men elementen kommer finnas där och göra sig påminda. Med ett tema på Alliance vs Horde känns det ganska naturligt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.