Comic Cons första dag i ord och bilder

Nintendo på plats men nästan ingen VR
Mario gjorde det svårt att missa att Nintendo återvänt till Comic Con.

Så har då Comic Con slagit igen portarna efter den första, relativt lugna dagen. Tidigare har mässan gått av stapeln i samband med höstlovet och tidigareläggningen visar sig genom ett förhållandevis glest mässgolv. Precis som tidigare finns de stora spelutgivarna och hårdvaruutvecklarna på plats, tillsammans med utställare som Försvarsmakten, försäljare och serietecknare. Givetvis är det gott om cosplayare på plats.

Det bås som väcker stört intresse är utan tvekan Nintendo som gör comeback på Comic Con efter många års frånvaro. Bolaget visar bland annat upp det kommande storspelet Super Mario Odyssey som kommer att släppas exklusivt till Switch senare i september.

Värt att notera är också att förra årets stora hype, VR, är nästan helt frånvarande på mässgolvet i år. Undantaget är Playstation som fortsätter satsa på sitt PSVR samt några små utvecklare.

Av erfarenhet vet vi att lördagen lär bli betydligt mer hektisk, men vi hoppas att vi ses i vimlet under morgondagen. Då kommer också Ian ’Jorah Mormont’ Glenn och möter fansen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.