Destiny 2 pvp-trailer visar 4 mot 4 action

Destiny 2

PC Playstation 4 Xbox One
9

Världsklass

8.6

Användarbetyg

Destiny 2 pvp-trailer visar 4 mot 4 action

Destiny 2 introducerar en mer strömlinjeformad och tävlingsinriktad pvp med nya 4 mot 4 läget. Såhär kommer det se ut - om du är fett skillad.

Nu är det mindre än en månad kvar tills Destiny 2 släpps och hypen lär öka för varje dag som går. I dag bjuds vi på en ny trailer som glorifierar spelets pvp-läge Crucible, där åtta spelare möts i härlig action – eller totalt nederlag beroende på matchmaking. Vad som är slående i Bungies alla trailers är att de alltid bjuder på små ledtrådar till vad som kommer finnas i spelet. I denna trailer kan vi bland annat se flera nya armor sets, vapen, emotes, och banor.

Crucible var det jag spelade mest av i betan och jag måste erkänna att jag är taggad för spelets nya pvp. Precis som Billy skrev för några veckor sedan är det mycket som har förändrats, men en sak är säker: crucible är intensivt.

Destiny 2 släpps den 6 september till Playstation 4 och Xbox One, samt till PC den 24 oktober.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com