Det här är Kartong – Death by Cardboard!

ARVE Error: Element ID could not be build, please report this bug.

Idag släppte SVRVIVE en liten trailer som visar deras nästa VR-spel. Spelet heter Kartong – Death by Cardboard! och handlar om… ja, kartonger.

Kartong beskrivs som ett ”gulligt” FPS-stealthspel som ställer dig öga mot öga med ondskefulla experiment i en liten stad av kartong. Staden ändrar sig mellan varje spelomgång, paper cuts är fullkomligt livsfarliga och mitt i smeten sitter du. Mot din vilja har du blivit krympt och nu måste du försöka överleva i denna märkliga miniatyrstad. Det låter som ett riktigt unikt äventyr!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com