Detta datumet släpps Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy till 3DS

Du har redan pusslat på telefonen - nu är det dags att än en gång plocka fram ditt 3DS

Professor Layton har löst otaliga mysterier under sina år i branschen, men vad gör man när Professorn själv försvinner spårlöst? I Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy är det hans dotter Katrielle som står som huvudperson. Hon har precis öppnat sin egen detektivbyrå i London. Detta i hoppet om att hon ska kunna fiska fram ledtrådar om vart hennes försvunne far har tagit vägen. Med hjälp av sin assistent Ernest, den talande hunden Sherl och hennes trogna cykel är hon snart i full gång med uppdragen. Det tar dock inte lång tid innan hon springer in i något som går under det minst sagt suspekta namnet ”The Millionaires’ Conspiracy”.

Mysterier löses bäst i goda vänners lag

Exakt vad detta är återstår att se när spelet släpps. Detta markerar även seriens 10-årsjubileum vilket firas med fler pussel än något annat Layton-spel haft tidigare. Utöver detta släpps nya pussel och utmaningar dagligen under ett helt år från och med releasedatumet. Det är såklart lite extra passande att jubileumet låter Professor Layton själv vara ett av mysteriena som ska lösas. Nu får vi såklart vänta se om hela det arket avslutas i denna titeln eller om det är början på något större – om man inte redan spelat mobilversionen såklart!

Spelet går i samma anda som tidigare titlar och den icke telefonbundna varianten utnyttjar Stylus-pennan för mer dynamiskt pusslande. Vill du själv ha fler ledtrådar om titeln kan du såklart vända dig till spelets officiella hemsida för mer information. Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy släpps till Nintendo 3DS och 2DS den 8’e Oktober och finns redan nu tillgängligt på iOS och Android. Tills dess får du se till att damma av den höga hatten och dricka ohemula mängder té. Snart bär det av till det virituella London, så det är bäst att komma in i rätt stämning.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.