Dishonored: Death of the Outsider spelas av ett riktigt proffs!

Bethesda har släppt en video där kunglirarn StealthGamerBR spelar deras nya Dishonored: Death of the Outsider. Det handlar om tio minuter av rent ös, då det här en spelare som är så säker på vad han håller på med att jag blir lite mörkrädd!

I videon visas även det nya verktyget Hook Mine samt förmågan Displace, som båda används på redigt häftiga vis! Jag ska inte berätta allt för mycket utan rekommenderar varmt att du kikar in klippet och glömmer bort hur man andas för en liten stund.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket.
Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar.
Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com