Nu har Doomfist fått godis i PTR

En av sakerna många av oss har väntat på sedan hans release på PTR är nu här – de nya kosmetiska sakerna till Doomfist.

De vanliga skinsen du kan köpa för 75 spänn är inte helt oväntat ganska tama. Vi får lite olika färger, med ett tema som verkar bygga på naturen. Med skins som Sunset, Plains och Lake känns det som att det är en liten nudge till Akande Ogundimus hemland Nigeria.

Bland de lite fräsigare skinsen för 250-lappen hittar vi två stycken som sticker ut lite mer, med mer kosmetiska förändringar. ”Cheetah” pimpar dödsvanten med lite djurtema, medan ”Painted” känns som något Zenyatta kan matcha med sitt Halloween-skin. Lite lagom döds, liksom. Vår kriminelle kaosbringare har även fyra legendariska skins för tusen riksdaler styck; två par med sina egna modeller. Det första paret känns inspirerat av Jake från Tekken-serien, de andra två har en lite mer tribal look, där ”Avatar” kan vara ett matchande skin för Winstons Rooster-skin. Diving-paret kan ha (relativt matchande kläder, med andra ord. Och det är faktiskt lite småtufft. Måste ju vara snygg om du ska braka in och störa.

Han har även fått tre victory poses att flasha med – Intense, Seismic Slam och Superior. Den ena mer arrogant och i karaktär än den andra:

Tillsammans med en massa voice lines (som vi inte visar här) har Doomfist även fått tre highlight videos också. Med Meteor slår han ned i marken och får alla vitrinskåp i världen att rysa av obehag. Med One Punch fuskar han lite och blåser av två vänsterjabbar innan han delar ut en trynstöt av kaliber. I Uppercut ger han oss en Overwatch-version på shoryuken.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.