Dubbel XP kommer till Destiny 2

Destiny 2

PC Playstation 4 Xbox One
9

Världsklass

8.6

Användarbetyg

Dubbel XP kommer till Destiny 2

Snart kommer spelare i Destiny 2 kunna dra nytta av en ny aktivitet som ger dem dubbel XP. Perfekt om man vill grinda kosmetiska engram.

Den 17 november klockan 18:00, det vill säga nästa helg, drar Bungie igång en ny aktivitet i Destiny 2. Clarion Call som det heter ger spelare dubbel exp under helgen så länge de spelar tillsammans med klanmedlemmar. Bungie menar att detta är ett perfekt tillfälle att gå med i en klan om man inte redan gjort det. Det är också ett perfekt tillfälle att farma Bright Engrams då innehållet i dessa byts ut den 5 december när Curse of Osiris släpps och season 2 drar igång. Clarion Call är verksam ända fram till den 20 november klockan 18:00.

I framtiden kommer det Clarions Calls som inte kräver klansamarbete.

Det sociala spelet

Även om många tycker om att spela Destiny 2 på egen hand gör majoriteten det tillsammans med andra. Destiny 2 skulle förbättra det sociala nätverkandet med Guided Games, en funktion som på pappret verkade som det perfekta integrerade LFG-systemet. I praktiken är det en funktion som dras med lång kötider och uppkopplingsproblematik. Bungie har låtit meddela att de arbetar på att förbättra systemet så att det kommer mer i linje med visionen.

Emoten som sabbade Destiny 2.

För att vara ett socialt spel är det förvånansvärt klumpigt att faktiskt kommunicera med andra. På forumen efterfrågas ofta möjligheten för en klankanal och publik kanal, t.ex. i Tornet, eller ute på Free Roam. Det här är något som Bungie också arbetar på att implementera, men när funktionen kan realiseras återstår att se. I och med att de inte nämner någon tidsrymd annat än ”så snart som möjligt”, ligger det förmodligen långt fram.

En annan sak fans önskat sig i åratal är möjligheten att utrusta sig med fler emotes än en. Bungie pratar om ett emotehjul, vanligt i dagens onlinerollspel, som ska tillåta spelare att på ett enkelt sätt använda fler av sina samlade emotes. Det här är också en funktion som väntar ”så snart som möjligt”.

Pimpa

I veckan släpptes den hett efterlängtade Xbox One X. Tidigare har Bungie varit tystlåtna när det kommer till grafiska uppdateringar som drar nytta av den nya konsolens kraft (samt Playstation 4 Pro som varit ute ett tag nu). Men nu har de brutit tystnaden och meddelar att de i samband med Curse of Osiris släpper en uppdatering som ger spelet stöd för HDR samt adaptive 4K på Playstation 4 Pro och native 4K på Xbox One X.

Bungie förtäljde inte hur stora dessa uppdateringar blir, men med tanke på att högupplösta texturer generellt tar mycket plats, kan det vara värt att antingen göra plats på hårddisken, eller utöka utrymmet inför uppdateringen.

Destiny 2 i 4K är riktigt, riktigt läckert.

Nya tider

Destinyveteraner har lärt sig ställa om sina schema efter Destinys egna underliga tidsrytm. Klockan 11:00 har alltid varit den dagliga reseten och tisdag har alltid varit första dagen på veckan. I samband med Curse of Osiris sker en förändring i denna rituella tidsåterställning (hemska tanke!) Den 5 december är det istället klockan 18:00 som reseten sker. Detta har Bungie valt av till synes stor omsorg för att kunna släppa nytt innehåll i samband med reset och generellt återställa Milestones i samband med övriga schemalagda event.

P(C)roblem

Gamers på PC-burkar kan numera också ta del av Destiny 2. PC är en fantastisk konsol, men mångfalden av hård- och mjukvara kan ibland ställa till problem som de fixerade TV-konsolerna slipper. Även flera veckor efter releasen av Destiny 2 på PC dras spelet med en hel del problem, det senaste hackande skärm. Listiga haxors brukar i regel fixa problemen själva, men vi vanliga gamers ombedes istället att rapportera felen till Bungie så att de kan snickra på lösningar.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com