Elda på med skjutvapen i Adventure Box nya PvP-satsning

Elda på med skjutvapen i Adventure Box nya PvP-satsning

Spelcarfting-sajten Adventure Box hakar på trenden med PvP – Player vs. Player. Tidigare i år aktiverades multiplayer-spel och nu finns möjligheten för spelarna att kämpa mot varandra i stridsarenor. I den nya uppgraderingen kan du välja mellan att delta i ett pågående spel, starta ett nytt spel och bjuda in andra eller skapa en egen spelvärld. PvP-spel skiljer sig från andra spelarskapade världar på Adventure Box. Spelarens lager (inventory) följer inte med in i en arenavärld. När du ger dig in i striden så får du en pistol, en kniv och en klapp på axeln – sedan gäller det att slåss för din överlevnad.

PvP-spelandet sker på tid och den och de som har nedkämpat flest motståndare när tiden tagit slut får priser i form av den virtuella valutan Adventure Box gold.

I och med den senaste uppdateringen och flera andra viktiga förbättringar som genomförts på Adventure Box under våren gör det svenska speluniversumet på webben sig redo för världsmarknaden. Detta sker bland annat genom ett samarbetsavtal med den stora oberoende webbspelsdistributören Armor Games.

Adventure Box grundades 2014 och erbjuder användare möjligheten att skapa egna 3D-spelvärldar direkt i webbläsaren. Bakom programmet står svenska Happy L-Lord AB vars huvudkontor finns i Stockholm. Mer information finns på Adventure Box hemsida.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com