The Elder Scrolls Online: Morrowind DLC för 2017

Vi har knappt hunnit vända på varenda sten i Morrowind, men här är i alla fall de DLC som väntar oss senare i 2017.

Äventyren i Morrowind har precis börjat, men det betyder inte slutet för den växande världen Tamriel i The Elder Scrolls Online. Zenimax Online Studios presenterade en kort teaser av de båda DLC som väntar alla spelare under 2017 – de är i slutet av denna community-fokuserade hyllningstrailer.

Horns of the Reach

Redan i augusti släpps Horns of the Reach som introducerar spelare för två helt nya dungeons: Bloodroot Forge och Falkreath Hold. Självklart medföljer nya föremål och rustningar, samt monstermasker och achievements. Horns of the Reach köps via den inbyggda butiken Crown Store.

I samband med Horns of the Reach uppdateras spelet för alla (utan extra kostnad). Uppdateringen medför en ny arena för Battlegrounds (Arcane University) och ett nytt regelsystem för Battlegrounds kallat Chaos Ball. Dessutom släpps två nya bostäder, möbler, cosmetics, med mera. Den här uppdateringen är tillgänglig för alla spelare, men däremot krävs expansionen Morrowind för att nyttja det nya innehållet för Battlegrounds.

Clockwork City

Senare i år kommer spelare få möjligheten att utforska guden Sotha Sils mekaniska stad i DLC:n Clockwork City. I ett äventyr på tio timmar ska spelare åter igen stoppa demoniska makter från att orsaka förödelse. Clockwork City är en fristående DLC och kräver inte expansionen Morrowind. Håll utkik på Varvat och Bethesda för mer information under de kommande månaderna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.