En galen klassiker gör debut på Switch

Det extremt omtyckta indiespelet Stick It to The Man kommer nu göra entré på Nintendos spelterritorium. Spelet släpps den 3:e November och följer spelets framgång från sin ursprungliga release. Destructoid gav spelet 9.5 i betyg och sa att det var “En milstolpe av exellens!” och IGN kallade det för ”ett komplett paket”. Utvecklarna bakom spelet fick en glad chock av mottagandet och de är nu extra exalterade över att få föra spelet vidare till en ny plattform.

Stick It to The Man har även starka band med den uppkommande titeln Flipping Death, så det här är ett bra sätt att värma upp inför det.

Stick It to The Man!

Skyddshjälmstestaren Ray råkar ut för en bizarr olycka och vaknar upp med en enorm, rosa spaghettiarm som sticker ut från hans hjärna. Med denna fantastiska (och lätt vidriga) förmåga kan Ray läsa tankar och förändra världen med stickers. Men han är samtidigt på rymmen från ett brott han inte begått.

  • Lös pussel genom att förändra världen med stickers. Svinga dig framåt med din spaghettiarm
  • Läs tankarna på en stor skara karaktärer i detta storybaserade äventyrsspel
  • Storyn är skriven av Ryan North (Adventure Time)
  • Pro Controller och HD Rumble-support

 

Stick it to the Man släpps till Switch den 23:e November och kommer kosta runt hundralappen.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com