Fallout 4 blir tillgängligt för HTC Vive under 2017

“Vi tror att VR är det perfekta mediet för inlevelsen i öppna spel, som våra enorma rollspel” säger Bethesdas Pete Hines. “Om du trodde att Survival Mode var en intensiv upplevelse…du har inte sett något än.”

Den kommande VR-releasen av Fallout 4 ger oss en glimt av vart Bethesda är på väg med VR. “Vi är spända över att få välkomna den fantastiska värld Fallout 4 utspelar sig i för HTC Vive-plattformen. Spelare kommer inte tro sina ögon när de får uppleva Fallout 4 i VR, med den starka inlevelse som Vive kan erbjuda,” säger Joel Breton, HTC.

Utöver en demo av Fallout 4 kommer en liten rundvisning av helvetet i Doom finnas tillgängligt på plats på E3, hos Bethesda. Demon kommer visa idTech 6s next-gen grafik och rendering.

“Sedan vi för första gången visade upp modern VR med Doom 3 BFG på E3 2012 har vi hängivit oss själva åt den teknologin, konstant pressat oss själva framåt,” säger Hines.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.