Final Fantasy IX – På Playstation 4

https://youtu.be/G3XeJ-JV53U%20

En gammal JRPG-klassiker har återvänt, tre generationer senare. Om du vill återbesöka den magiska värld som formas av alla färgstarka karaktärer är det här ett lysande tillfälle. Spelet erbjuder, i sitt nya utformande, filmsekvenser och karaktärsmodeller i HD, trofésupport och auto-saves, samt frivilliga game boosters som high-speed mode och no encounter mode.

Final Fantasy IX handlar om Zidane Tribal och hans trupp Tantalus, som planerar att kidnappa prinsessan av Alexandria, Garnet Til Alexandros den 17:e. En serie av oväntade händelser sänder våra hjältar Zidane, Garnet, den blygsamma svartmagikern Vivi, den lojala riddaren Steiner, m.fl. på en episk resa där de lär om sig själva, hemligheten bakom kristallen, samt en ond kraft som hotar att förstöra deras värld.

Jag spelade det här spelet back in the days och är det något jag kan prisa det för är det den atmosfär som ett fantastiskt soundtrack ger oss, tillsammans med några av de, för mig, mest känslosamma ögonblicken jag har tagit del av i ett spel. Storyn kanske inte är den mest originella, men den har absolut ögonblick som är riktigt medryckande och känslosamma.

Final Fantasy IX finns tillgängligt på Playstation Store för ca 200 riksdaler. De som köper den digitala utgåvan kommer även få med ett eget tema designat av Toshiyuki Itahana, samt åtta avatarer av huvudkaraktärerna. För att fira släppet kommer spelet finnas för en billigare slant fram till den 26:e September, för ca 160 dubloner. Tycker du om långa äventyr och JRPGs kan jag varmt rekommendera det här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.