Final Fantasy XV firas med ny trailer och Season Pass

I förrgår nådde Final Fantasy XV en ny milstolpe och Square Enix vill fira det med en ny trailer, vid namn ”Omen”. Skarpögda tittare kommer se att den nya trailern även firar denna milstolpe på ett särskilt sätt.

Omen är en konceptuell CG-trailer som skapats av den världskända 3D-animationsstudion DIGIC Pictures, som även jobbade på Kingsglaive: Final Fantasy XV. Noctis måste hantera en snabbt förändrande värld, ändlösa vågor av fiender, en gradvis förlust av förmågor och en galenskap som försätter hans fästmö i fara. Inspirerad av världen och storyn i Final Fantasy XV visar trailern ett mardrömslikt omen för Noctis far, Kung Regis, om en katastrofal framtid som måste undvikas.

Med denna milstolpe har utveckling nu gått vidare mot att skapa ett Season Pass (för ca 250 dubloner) och DLC som kommer ge ytterligare innehåll och möjligheter att ta till sig Final Fantasy XV ett tag framöver.
Huvudfokuset på säsongspasset lägger i tre originalepisoder som tar plats under händelserna som utspelas i Final Fantasy XV. Varje episod innehåller Noctis bästa vänner som spelbara karaktärer i ett helt nytt äventyr som bjuder på skräddarsydda spelstilar för var och en av vännerna. Den först episoden blir ”Gladiolus”, följt av ”Igni” och ”Prompto”. Varje episod kommer finnas tillgängliga att köpas separat.

I släptåg av de tre vänepisoderna kommer även ”Comrades” en expansion som erbjuder online co-op för upp till fyra spelare. Comrades låter spelare ta full kontroll över Noctis, Gladiolus, Ignis och Prompto som ett team. Comrades kan köpas separat, men ingår även i säsongspasset.

Dessa DLC:s har utvecklats av Haruyoshi Sawatari (Producer, Business Division 2) och Hajime Tabata (Director) med utvecklingen ledd av kärnmedlemmar från Final Fantasy XV-teamet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.