Flyglektion med World of Warplanes

Flyglektion med World of Warplanes

I denna mycket ingående video förklaras hur man bäst attackerar markmål i MMO-flygspelet World of Warplanes. Videon är en del i serien Flight Academy som ger handfasta tips och rena överlevnadsstrategier för spelet.

Under andra världskriget var luftstrider väldigt annorlunda från idag. På den tiden fick man förlita sig på sin skicklighet som pilot snarare än ett tekniskt övertag. Ett av de svåraste momenten var att attackera mål på marken. Det fanns inga målsökande bomber och ett anfall var alltid förenat med livsfara. Det hände ofta att piloter som inte var uppmärksamma missbedömde sin hastighet och dykvikel. De kunde lätt sluta ett brinnande vrak på marken.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com