Flying Tigers: Shadows over China får full release!

Det historiska flygspelet Flying Tigers: Shadows over China har lämnat early access och finns nu att köpa på Steam.
Spelet finns att få tag på i två utgåvor, en vnlig och en ”Digital Deluxe”. Den sistnämnda innehåller DLC:n Paradise Island, vilket innebär nya kartor och lite nya fordon!

Det som medkommer oavsett vilken version du köper är bland annat ett sätt att få uppleva hur luftstrider var under andra världskriget, deras egna TrazerTime som fungerar likt slowmotion när det kommer till precisionsskytte och multiplayer för upp till 16 spelare! Kolla in trailern ovan för att få se redigt snygga luftstrider!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com