Förhandsboka WRC 7 och få en Porsche

Har du drömt om att köra Porsche, känna vinden i håret och inte ha något att oroa dig över när du kör plattan i mattan? Ja, om du förhandsbokar WRC7 kan du få i alla fall en av dem sakerna. Nästan.

Idag avslöjades det att alla som förhandsbokar WRC 7 av vissa återförsäljare får en fräsig Porsche 911 GT3 RS RGT som de kan köra med i spelet. Här i Sverige är den endast tillgänglig om man bokar via Media Markt. 

WRC 7 släpps den 29:e September i år.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com