Här är nya Assassin’s Creed Origins

Årets upplaga av Assassin’s Creed tar oss tillbaks till rötterna. Till det gamla Egypten och en tid då Assassinernas Brödraskap ännu låg i sin linda.

Enligt Ubisoft själva har man i och med Assassin’s Creed Origins gjort en rejäl översyn när det gäller allt från gameplay till strider och uppdrag. I fokus finns inte längre nya, tekniska prylar, utan istället gudar, mystik och frihet. Spelet, som skall ta sandlådekonceptet till en helt ny nivå (pun intended), släpps till Xbox One, PS4, PS4 Pro, och PC den 27 oktober.

Tanken är att Origins skall vara en nystart på hela serien. Vi lär med andra ord kunna se fram emot många fler äventyr med Assassinerna i huvudrollen.

En lång story om spelet finns att läsa på Ubisofts egen blogg.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.