Här är schemat för E3 2017

E3 har mycket att visa - och på konstiga tider för oss som bor i Sverige. Här är en sammanställd lista över sändningstiderna.

Imorgon går årets spelhändelse av stapeln. I fyra dagar kommer spel i olika former och färger att dominera våra flöden. Det kommer bli en hektisk helg som spiller över i hela nästa vecka. Bara här på Varvat kan ni förvänta er nyheter och sammanfattningar. Vi avrundar spektaklet med ett poddavsnitt dedikerat till de tre E:na.

Här nedan följer de stora presskonferenserna där de största utannonseringarna sker – och som ni kan se direkt här på Varvat.

Mycket nöje!

  • Lördag: 10/6 EA 21:00
  • Söndag: 11/6 Microsoft 23:00
  • Måndag: 12/6 Bethesda 06:00, Ubisoft 22:00
  • Tisdag: 13/6 Sony 02:00, Nintendo 18:00

 

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com