Hellblade: Senua’s Sacrifice släpps imorgon!

Ett spel som passerat under radarn för många är Hellblade: Senua’s Sacrifice som släpps av Ninja Theory imorgon. Spelet är, enligt utvecklarna, ett AAA indiespel, då det är en mindre gren från Ninja Theory som utvecklat det. Estetiken i spelet påminner mycket om Horizon: Zero Dawn även om det sistnämnda använder en annan spelmotor – Decima. Vi får ta del av Sinua (spelad av Melina Juergens) och hennes resa genom en värld vars verklighet skiljer sig från hennes egen. Spelet sägs ta upp ämnen som psykisk sjukdom och det är ett väldigt intressant val i den här typen av spel. Särskilt med tanke på att de lika gärna kunde ha lagt fokus på sitt fantasy-upplägg och klarat sig galant med det.

Spelet använder sig av Unreal Engine 4 och efter att ha sett vad UE4 kan prestera känns det inte förvånande att det här spelet ser helt fantastiskt ut. Ta en titt på lite bilder här nedan och avgör själv:

 

Hellblade: Sinua’s Sacrifice släpps till PC och Playstation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.