Hjälp till att utse årets spelare 2017

Nominera din kandidat innan 10 oktober

Hjälp till att utse årets spelare 2017

För nionde året i rad ska utmärkelsen Årets Spelare delas ut. Nomineringsprocessen öppnar idag och pågår till 10 oktober. Efter det kommer en jury gå igenom de nominerade och vinnaren mottar sin utmärkelse 25 november i samband med spelhobbyförbundet Sveroks Riksmöte i Sundsvall. Bland de tidigare vinnarna av Årets spelare finns bland annat Johanna Koljonen och Orvar Säfström.

Årets spelare är ett pris som instiftats av spelhobbyförbundet Sverok för att uppmärksamma individer som gjort extraordinära insatser för att sprida spelhobbyn i Sverige. Tidigare vinnare inkluderar Susanne Möller, Johanna Koljonen, Orvar Säfström och nu senast LajvVerkstadens Miriam Lundqvist.

Nomineringsprocessen är öppen och det går att nominera fram till 10 oktober. Efter det kommer en jury bestående av representanter från spelbranschen, spelmedia och spelhobbyn att gå igenom de nominerade samt motiveringarna och utse en vinnare.

– Den här utmärkelsen är vårt sätt att lyfta någon som gjort en betydande insats för spelkulturen, säger Alexander Hallberg, förbundsordförande i Sverok. Det finns många eldsjälar inom spelhobbyn som förtjänar att nomineras till det här priset!

Utmärkelsen delas ut på Hotel Södra Berget i Sundsvall i samband med Sveroks Riksmöte, där spelare från hela Sverigie samlats för att besluta kring förbundet största frågor.

Du kan nominera din kandidat och läsa mer om utmärkelsen här.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com