Jag ser det snöar i Dark Souls III DLC Ashes of Ariandel

I oktober blir det dags att lida pin igen då Dark Souls III ser sin första DLC Ashes of Ariandel. Tillägget ger ett helt nytt snötäckt område att utforska, med nya fiender att dräpa, vapen att dräpa dem med, magier att också dem dräpa med och rustningar för att förhindra att du själv blir dräpt. Dessutom kommer DLC:n med ett nytt spelläge för Dark Souls III multiplayer. Detaljerna är luddiga men det ryktas om ett område enbart för dueller av olika slag.

I Ashes of Ariandel reser spelaren till ett kyligt land vars namn sedan länge glömts bort. Det är upp till spelare att ta reda på vad det är som korrumperat landet. Mystiska krafter ligger bakom förfallet och allt är nog inte som det verkar…

Om jag tillåts spekulera en stund så är bron i trailern kusligt lik den från Painted World of Ariamis från Dark Souls. Kan det här vara den platsen vi ser? Är Ariandel området som den konstruerade världen i målningen är baserat på? I så fall blir det här en expansion med lore utan dess like! Om inte annat påminner namnen väldigt mycket om varandra.

Tillägget Ashes of Ariandel går att köpa separat för det rekommenderade priset €14.99, eller som del av ett season pass för €24.99 som även ger den andra DLC:n.

Ashes of Ariandel till Dark Souls III släpps den 25 oktober till Playstation 4, Xbox One och PC.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.