Kel´Thuzad äntrar Heroes of the Storm

Den läbbiga ärkelichen som guidar Arthas genom Warcraft III träder in i Heroes of the Storm från och med nu! Han gillar långa promenader i skogen, att ödelägga fiender med hemska förmågor samt en chokladbit till kaffet.
Kel´Thuzads förmågor lägger mycket fokus på att hålla sig på avstånd och kontrollera individuella fiender med stor kraft! De är som följande:

Death and Decay – Kasta en sfär av energi mot dina fiender och se hur dem badar i förruttnelse.
Chains of Kel´Thuzad – Släng en kedja runt en fiende eller byggnad som skadar denne, använd förmåga igen för att låsa en annan fiende vid det första målet.
Frost Blast – Frammana en meteor fylld med frost mot din fiende, som sedan fastnar i marken ett tag.

Kel´Thuzad är ingen lätt match och är sannerligen en hjälte att frukta! Spana in Blizzards Hero Spotlight för mer info!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket.
Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar.
Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com