Kingdom Hearts III får ny trailer

Kingdom Hearts är en spelserie som följt mig länge. Som troget fan av både Disney och Final Fantasy kändes det kalas när första spelet kom till PlayStation 1. Nu är det tredje huvudspelet på väg (det finns en triljard spinoffs och grejer) och tanken är att knyta ihop historien om Sora.

Nu under E3 har det kommit iväg en ny trailer som visar en gammal goding till värld, nämligen Mount Olympus. Det som visas i trailern är bland annat en ny form till Sora, lite olika attacker samt nya former av Heartless. En liten gnutta story framträder också, även om den informationen väcker fler frågor än svar.

Värt att nämna är också att spelet ser ruskigt snyggt ut och jag personligen har varit ett fan av deras grafikmotor och semitecknade stil ganska länge. Jag är kort sagt redigt taggad!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com