L.A Noire finns ute till Switch, Xbox One och PS4 nu!

L.A Noire finns ute till Switch, Xbox One och PS4 nu!

Idag landade L.A Noire ute i butikshyllorna. Du kan nu spela spelet på Nintendo Switch, Xbox One och PS4!

L.A Noire utspelar sig i det glamorösa och korrupta 40-talets Los Angeles. Vi får följa detektiven Cole Phelps när han jobbar med att lösa kluriga fall, undersöker brottsplatser och frågar ut misstänkta typer. Det är upp till Cole (och dig) att hitta sanningen i en stad där allt och alla har något att dölja.

Alla versioner av spelet har fått sig en liten finslipning och har anpassats till respektive konsols styrkor. På Nintendo Switch kan du spela med joy-cons och rörelsekänslig kontroll. Du kommer även kunna använda den rörelsekänsliga skärmen under detektivarbetet.  På PS4 och Xbox One har spelet finslipats lite extra med bland annat nya texturer, förbättrad ljussättning och diverse andra tekniska förfiningar. Självklart kan du även uppleva L.A Noire i 4k om du spelar på PS4 Pro eller Xbox One X.

Som om inte det vore nog så kommer ett VR-spel släppas under December. L.A Noire The VR Case Files kommer att släppas till HTC Vive och ger spelaren möjlighet att uppelva sju stycken av fallen från orginalspelet i VR.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com