Lara Croft till Steam och Windows

Som följd av Rise of the Tomb Raider’s exklusiva släpp till Xbox One och Xbox 360 kommer nu spelet till Windows 10 och Steam den 29:e Januari. I samband med släppet till PC kommer Crystal Dynamics och Nixxes Software lägga till en del godsaker, som support för Windows 10 och 4k-upplösning.

“PC-spelare är en passionerad och hängiven publik och vi vet att de kommer ta emot vår PC-version av spelet med öppna armar” säger Ron Rosenberg, vice VD på Crystal Dynamics.

Efter att ha upptcäkt en gammalt mysterium måste Lara utforska den mest förrädiska och avlägsna regionen av Sibirien för att hitta hemligheten till odödlighet. Gärna innan den skoningslösa organisationen som kallas Trinity. Lara måste använda sina färdigheter, skapa samarbeten och slutligen acceptera sitt öde som gravplundrare.

Upplev högoktanig action, ta dig igenom vackra men hotfulla omgivningar, delta i brutala gerillastrider och utforska häpnadsväckande gravar i spelet som introducerar Lara i sin numera välkända roll.

PC-versionen kommer finnas tillgänglig för nedladdning via Steam, Windows Store, Amazon, Square Enix e-butik och andra större återförsäljare. Standardversionen kommer kosta €49.99. Den digitala deluxe-versionen går på €77.99 och innehåller även ett Season Pass för de flesta planerade DLCer. Slutligen har vi en Collector’s Edition som, utöver innehållet i Digital Deluxe, innehåller en 12-tums Lara Croft-staty, replikor av Laras journal och ett jadehalsband, allt förpackat i en stålväska. Räkna med runt €129.99 för det.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.