Mars är snart under attack

Ondsinta utomjordingar har förödande planer för vår kära grannplanet. Du måste ta dit din tank och visa dem hur vi förhandlar med deras gelikar!

Det är World of Tanks som har sitt Första April-event under helgen och denna gång handlar det om att strategiskt spränga rymdvarelser på Mars. Mellan 31 mars-2 april kan du åka till planeten genom att välja Lunar Chaffee i ditt garage, sedan trycka på ”Battle”. Du kommer kunna studsa runt i den låga gravitation som råder på Mars samt att vissa utomjordingar kommer stråla ner teleporteringspelare, som du kan använda för att smyga runt dina motståndare.

 

Eventet råder under en begränsad tid (mellan 31 mars och 2 april) och gäller bara på Playstation 4, Xbox One och Xbox 360, så missa inte din chans att slåss för friheten, slåss för Jorden och rädda galaxen från onda planer att förstöra Första April!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com