Microsoft intar Gamescom

Snart är det dags för årets Gamescom och Microsoft har redan mjukstartat det hela med att låta meddela att det nu går att förhandsboka deras kommande Xbox One X. För dig som är intresserad och känner att det vore skoj att inte ha så mycket pengar kvar till jul så går det att beställa en specialdesignad Xbox One X, som då kommer ha en annan färg än den vanliga samt att orden ”Project Scorpio” kommer vara ingraverat på sidan. För, du vet, den gick under namnet i sin utvecklingsfas och … ja, det vore väl skoj att se!

I alla fall!

Xbox One S (slimvarianten av Xbox One) kommer även den får sig en liten specialare. Den kommer gå att beställa i ett snajdigt Minecraft-skin, vilket på förhand ser rätt läckert ut. Det medföljer givetvis en kontroll och den ser ut som en creeper. Ni vet, dem där sakerna som påminner om en kaktus och också sprängs. Mycket likt en kaktus, tro mig. Öknen är farlig.

Den nya looken för Xbox One S

Det kommer även att dyka upp en kontroll som liknar en av Minecraft´s grisar, vilket innebär mer rosa åt folket.

Oink etc

 

Xbox Design Lab kommer till en rad nya länder i samband med en stor uppdatering som släpps under hösten. Bland dessa länder ligger givetvis det långa landet falukorv (Sverige) och detta gör det möjligt för dig att få en mer personlig, social gaming-upplevelse. Det säger vi inte nej till!

Med allt detta vill Microsoft kicka igång hypen inför Gamescom, som går av stapeln den 23:de augusti. Håll utkik här på Varvat där vi kommer ge er personliga intryck under hela mässan. Stay Tuned!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.