Monstruöst texturpaket nu ute till Fallout 4

Fallout 4

Årets spel 2015
PC Playstation 4 Xbox One
Köp nu
8

Mycket bra

9.1

Användarbetyg

Monstruöst texturpaket nu ute till Fallout 4

Hoppas du har dryga 50 GB ledigt

Monstruöst texturpaket nu ute till Fallout 4

Lite plats på hårddisken? Glöm det!

Gammalt grafikkort? Tänk inte ens tanken!

Trött processor? Keep on dreaming!

Nu har Bethesda släppt det av många efterlängtade texturpaketet som skall göra Fallout 4 ännu snyggare, en uppdatering som i ärlighetens namn är välbehövlig. Däremot så är kraven på din dator för att köra allt på max näst intill löjligt höga. Det rekommenderas att burken är utrustad med ett GTX 1080-kort och en rejäl i7-processor. Hela nedladdningen, som är helt gratis, tickar in på i runda slängar 58 GB.

Kommentarer på Steam gör dock gällande att betydligt tröttare burkar än rekommenderat faktiskt kan köra de nya texturerna utan nämnvärt försämrad prestanda. Nedan följer en video som jämför nya och gamla texturer. Är det verkligen värt nästa 60 GB av ditt hårddiskutrymme?

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com