Möt Rayman under Halloween i Rayman Legends

Ubisofts klassiska plattformshjälte Rayman gör entré till Nintendo Switch i  grafiskt uppgraderade Rayman Legends: The Definitive Edition.  För att marknadsföra spelet har en snygg trailer skickats ut som anspelar på Halloween, lägligt när fenomenet pågår för fullt under veckan.

Tillsammans med upp till fyra vänner kan man ta sig an kampanjen i ett lokalt samarbetsläge och utmana gänget i Kung Foot-turneringarna som finns tillgodo.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com