Nintendo: Nästa Zelda sista släppet till Wii U

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Switch Wii U
10

Mästerligt

10

Användarbetyg

Nintendo: Nästa Zelda sista släppet till Wii U

Nintendo: Nästa Zelda sista släppet till Wii U

Nintendos nuvarande trotjänare på konsolfronten – Wii U – sjunger verkligen på sista versen. Nyligen släppte bolaget ett pressmeddelande om att det kommande storsläppet Zelda: Breath of the Wild kommer bli det sista spelet till Wii U. Däremot kommer titlarna Splatoon och Mario Kart 8 att fortsätta hållas igång med onlineuppdateringar då nättrafiken till dessa fortfarande är stor. Förmodligen ingen större nyhet då Nintendo meddelade i november förra året att produktionen av konsolen kommer upphöra inom kort.

Trist säger vi på redaktionen. Förhoppningsvis kanske vindarna vänder med Switch. Vad tror våra läsare?

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.
  • Mitt Allt Huuhkajat

    Hur blir det med Mario Maker, då???

    • Robiz

      Det finns än så länge ingen bekräftelse från Nintendos sida huruvida Mario Maker kommer släppas till Switch. Däremot finns spelet till Wii U och 3DS.

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com