Nu kan du spela multiplayer utan PS Plus – i några dagar

Nu kan du spela multiplayer utan PS Plus – i några dagar

Sony skriver nu att de arrangerar ett öppet PlayStation Plus multiplayer-event där alla spelare, även de som inte har ett aktivt PlayStation Plus-medlemskap, får tillgång till flerspelarläget online på PlayStation 4 utan extra kostnad.

Evenemanget börjar i morgon, den 15 november kl. 11.00 och pågår till den 20 november kl. 11.0. Spelarna kan börja spela online så fort evenemanget börjar, och ingen registrering av uppgifter eller betalkortsinformation krävs.

Playstation Plus-eventet ger möjlighet att prova på PS4-flerspelarlägen online utan extra kostnad. För de övriga förmånerna i PlayStation Plus krävs en aktiv prenumeration.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com