Ny uppdatering i Heroes of the Storm

Blizzards onlinespel Heroes of the Storm går för fulla muggar. Nyligen har en ny uppdatering kommit till skott och det är gången får alla gamers ta del av lite smått och gott i paketet. För att nämna något introduceras den nya hjältinnan Valeera Sanguinar som innehar flera grymma förmågor i stridens hetta. Dessutom tillkommer den så kallade lunarfestivalen där spelaren kan tävla om digitala guldmynt och ta del av nya dräkter och utmaningar.

 

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com