Nya fina bilder från Final Fantasy XV

  • Nya fina bilder från Final Fantasy XV
    Restalm, en stad i Duscae som dragit inspiration från Kuba. Staden är färgglad och full av liv och myller. Hotellet är ett riktmärke som sträcker sig över staden. Där kommer karaktärerna kunna vila sig mellan äventyren.
  • Nya fina bilder från Final Fantasy XV
    Här åker kvartetten längst en kristallklar flod. Om de fortsätter mot sin destination eller stannar för att se sig omkring är helt upp till spelaren.
  • Nya fina bilder från Final Fantasy XV
    Ido, en underjordisk håla som inte sett mänsklig närvaro på mycket lång tid. Men kan det finnas något annat i dess djup?

(Klicka på pilarna i bildernas sidor för att bläddra)

Här är tre nya bilder från Final Fantasy XV som Square Enix var så vänliga att dela med sig av. Ytters lite information går att förtälja ut bilderna. Vi får kännedom om en kuslig dungeon vid namn Ido, att staden Restlam inspirerats av Kuba och att spelaren till viss del har frihet att utforska landskapen. Varken nya karaktärer, fiender eller funktioner visas, vilket är trist ur ett hype-perspektiv.
Har vi tur får vi snart något att bita i innan intresset helt svalnar.

Final Fantasy XV släpps 2016 till Playstation 4 och Xbox One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.