Nya trick i Dishonored: Death of the Outsider

Bethesda har släppt en ny video som visar vad för slags förmågor du kommer använda dig utav i deras nya Dishonored: Death of the Outsider. Du kommer kunna manipulera tid och rum med Foresight, som pausar tiden för en liten och skickar ut din astralkropp för att speja.
Du kommer även kunna slå bak fiender med Voidpush, som trycker iväg fienden och ger dig andrum. Det finns givetvis en hel del annat gott i Billies (snyggt namn) digra arsenal och du som spelare uppmanas att leka runt och hitta just din spelstil.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket.
Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar.
Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com