Oh…Sir!! The Insult Simulator kommer till konsoler i vår!

Kasta förolämpningar, reta upp vänner och bli en kvicktänkt och skabrös Herre eller Madam i Oh… Sir!! The Insult Simulator.

Om du är trött på att försöka komma på egna förolämpningar? Känner du att internets trogna skara av troll och arga småbarn liksom har fastnat i en viss jargong? Misströsta icke, då du kan lära dig en hel bunt av nya, gentila svordomar i spelet som sålt över 250,000 exemplar till PC. På något magiskt vis har det även botat alla verbala problem med förolämpningar och svordomar som dessa spelare har haft och har därigenom höjt den småsinta grälnivån till en mer prestigefylld sådan. Oh… Sir!! The Insult Simulator släpps till det förnämliga priset av ”väldigt prisvärt”. En riktig prislapp kommer inom kort, din rokastliga jordkokare!

Fräls dig själv från skuld med denna obskyra sport av dålig stämning. Ta med dina vänner och låt dem höra vilken fiskudde du tycker deras mammor är, eller kommentera den stank av dött näbbdjur som din partner så obehindrat låter perforera näsborrarna. Hav förtröstan, alla ensamma spelare! Om du inte är den mest socialt benägna personen kan du fortfarande begagna dig styggelserna som spelet erbjuder. Låt din frustration och ilska över en värld du inte kan hantera få sitt utlopp när du talar trycker ned och förlöjligar en livlös AI.

Tack vare människorna på Crunching Koalas får nu konsolspelare visa att de är minst lika otrevliga som PC-spelarna! Självklart med en viss stil och finess, som bara anbelangar en riktig Herre eller Madam. Spelet innehåller:

Loner’s Insult Tournament Mode:
Strid din väg genom olika situationer och angrip din konstgjorda motståndare verbalt.

Real-Life Friends Mode:
Kränk dina vänner hemma på soffan, på golvet eller i den där gamla fula solstolen du snickrade i slöjden – vadhelst din ändalykt önskar vila på.

Imaginary-Friends Mode:
Ta del av din samtida kultur och kränk människor du inte känner online.

10 roliga, spelbara karaktärer:
Alla med sin egna, unika röst, märkliga egenheter och personliga förolämpningar.

5 konflikter:
Använd dig av din verbala dödskarate och få fem olika konflikter att sluta med att den andra gråter och mår dåligt.

Kontinuerligt stridssystem:
Använd kombinationer, kritiska fraser och kontinuiteter, samt ett gäng andra spelmekaniker för att överträffa dina retoriska motståndare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.