Overwatch – Reor och Lucioball i Summer Games

För alla som missade förra årets sommarspel kan det vara läge att hoppa in i Overwatch och börja hoarda snart. Med det nya lootsystemet kommer utdelningen vara mycket mer tacksam. De gamla skinsen kommer inte ha en prisökning med 300% som eventföremål har. Istället kommer vi kunna köpa de gamla grejerna för standardpris – 1000 för legendariska skins, 750 för episka, etc…

Vi kommer även få lite nya saker att skräddarsy våra karaktärer med. Junkrat får ett legendariskt skin med sporttema och Mercy får ett skin som, enligt Jeff själv, är ett av hans favoriter. Hur det blir med andra kosmetiska prylar återstår att se.

Lucioball kommer få en uppdatering också. Yep, det är samma tävling som sist, men den här gången har de förfinat och justerat det. Ta en titt på videon och berätta gärna vad ni tycker!

Summer Games beräknas komma den 8:e Augusti.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com