Pamela Anderson kommer till Comic Con

Pamela Anderson kommer till Comic Con

Idag avslöjades den sista stjärngästen inför nästa veckas Comic Con i Stockholm. Mässan får besök av ingen mindre än Hollywoodstjärnan Pamela Anderson. Hon finns på plats för att träffa fansen, delta i frågepaneler och skriva autografer under mässans första och sista dag.

Nu är det klart att Pamela Anderson, tjejen som fick stjärnstatus efter att ha spelat rollen som livräddaren C.J. (Casey Jean) Parker i Baywatch, kommer till Comic Con Stockholm den 15 och 17 september.

De senaste åren har vi kunnat se Pamela Anderson i flera TV- och filmproduktioner ofta i roller där hon spelar sig själv. Dessutom är hon en PETA-aktivist, som brinner för djurens rättigheter. De senaste året har hon även gästat utvalda Comic Con-mässor i Europa. Pamela Anderson finns på plats under fredag 15 september och söndag 17 september och kommer göra Q&A-paneler på scenen, samt signera autografer och låta sig fotograferas i Special Guest Area.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com