PC-klassikern Full Throttle får en remaster

1995 släppte det nu insomnade bolaget LucasArts PC-spelet Full Throttle. Spelet var ett så kallat peka-och-klicka som innebar att spelaren var tvungen att klicka på ett objekt och därefter välja vad som skulle ske därefter. Full Throttle fick fin kritik och anses än idag som ett av de bästa i genren.

Nu ger utvecklaren Double Fine beskedet att en remasterversion är på väg och ska släppas nästa år till PC, PS4 och PS Vita. Uppgraderingen kommer innehålla bättre grafik, bättre ljud samt möjligheten att växla mellan originalet och uppföljaren.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com